BELCHICKEN HEIST-OP-DEN-BERG

Recentreview


4 stars out of 112 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Belchicken Heist-op-den-Berg. Want to know more? Find out more.

6 Sep 2022 at 23:14 Perfect in orde ! Zelfs iets extra !
5 Sep 2022 at 16:50 Vrij droge bedoeling. Weinig groente en beetje waterige saus.
4 Sep 2022 at 20:18 Goede bezorging. Eten was lekker, enkel de frieten waren tamelijk slap gebakken.
28 Aug 2022 at 19:13 Burger vergeten bij bestelling. Vriendelijke bezorging en eten was lekker.
28 Aug 2022 at 8:54 Order niet correct... Buckets alles bij elkaar gesmeten
26 Aug 2022 at 22:33 Het eten werd geleverd zonder frieten. Na hiervoor gebeld te hebben kwamen de frieten pas een uur later. Ter compensatie kreeg ik een dessert dat jammer genoeg niemand lust. Het excuus was dat het druk was
26 Aug 2022 at 20:46 eten te laat. voor 50 euro zou ik het ook compeet en niet koud hebben. als compensatie kreeg ik terug wat ik te kort had plus dessert zelf dit lukte niet en 2u30 later kreeg ik wat ik besteld had met excuses dat het druk was.
11 Aug 2022 at 17:55 altijd als ik iets bestel vergete ze wel iets 1ste keer had ik maar de helft van de bestelling 2de keer verkeerde bestilling gekrege en nu niks van drinken gehad (ik vond zelf niet erg maar de kindjes wel)
9 Aug 2022 at 22:21 Was lekker vriendelijke bediening ook ^^
8 Aug 2022 at 19:40 Eten was lauw/koud bij aankomst, hoge prijs tov kwaliteit
7 Aug 2022 at 22:11 Goed en Snel